Welkom

Welkom

Welkom bij Maaike’s Massagesalon Heesch

Mijn naam is Maaike van den Broek, en ik ben trotse eigenaresse van “Maaike’s Massagesalon”. Sinds 2011 ben ik begonnen met masseren. Ik heb toen de opleiding klassieke lichaamsmassage gevolgd, en heb mijn diploma hiervoor behaald. Na een aantal jaar intensief met mensen te hebben gewerkt, heb ik besloten om voor mezelf een massagesalon te beginnen aan huis.

In mijn salon kunt u terecht voor een ontspannende of klachtgerichte massage: een massage met aandacht voor u! Of het nu is dat u last heeft van stijve spieren of pijn, weer meer energie wilt krijgen, of dat u gewoon behoefte heeft om te ontspannen: ik zet al mijn talent en ervaring in om dat te geven wat er nodig is.

Maaike’s Massagesalon staat voor genieten. Even aandacht voor uzelf, in een aangename ruimte met ontspannen achtergrondmuziek en een heerlijke massage olie.
Geef uw lichaam de aandacht die het verdient. Massage werkt ontspannend en verzorgt lichaam en geest.

 

Een massage kan op afspraak  maandag overdag of  dinsdag en woensdag ‘s avonds.MaaikeBHkrant
Heeft u naar het bekijken van deze site nog vragen, twijfel niet en neem gerust contact met mij op.

Graag heet ik u van harte welkom in Maaike’s Massagesalon Heesch

 

U kunt mij bellen, sms’en of een email sturen voor vragen of om een afspraak te maken. Het kan zijn dat ik niet meteen de telefoon opneem, waarschijnlijk ben ik in behandeling en dan staat mijn telefoon op stil. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug. Tot snel.

Maaike’s Massagesalon Heesch

Maaike v.d Broek

Tel:  06-15959438

Email: maaike@maaikesmassagesalon.nl