Behandelingen

Behandelingen

Massages

Ontspannings- en klachtgerichte massage

Deze ontspanningsmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Deze massage helpt u om stress en spanningen te verminderen. Door deze massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden blokkades opgeheven. Het gebruik van heerlijk geurende olie, de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek zorgen ervoor dat u de stress zo kwijt bent.

Rug, schouder en nekmassage

Rug, schouder, en nekmassage is een massage, voor het verzachten van stressgebonden spanning. Geef uw lichaam de aandacht die het verdient en verwen uw lichaam en geest met deze massage.

Hoofd/gezicht/ Decolletémassage

Het hoofd, is een gebied die vaak onder druk staan omdat stress en spanning zich daar ophopen. Dit kan zich uiten in de vorm vermoeide ogen en hoofdpijn. Bij deze massage wordt er met behulp van zachte en stevige massagebewegingen voor gezorgd dat blokkades worden opgeheven en dat u vrijwel meteen een aangename ontspanning voelt. Deze massage bevordert de nachtrust.

Een gezichtsmassage levert vele voordelen op. Het kan je hoofdpijn, vermoeidheid en spanning wegnemen. Een gezichtsmassage vermindert zelfs angst en het kalmeert de zenuwen.

Hoofdpijn massage

Hoofdpijn? Stress?
Eén op de vijf Nederlanders heeft minstens één keer per week hoofdpijn. Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijkse leven.

Hoofdpijnmassage kan hierbij ontzettend veel verlichting geven, ook wanneer het om chronische klachten gaat. Een regelmatige massage kan zelfs preventief werken. Het is een rustige massage met de focus op het ontspannen van de spieren in de schouders, de nek en het gezicht.
Het is overigens ook een heerlijke massage als je geen hoofdpijn hebt, aangezien bij veel mensen ook deze spieren stressgevoelig zijn. Bovendien heeft een hoofdmassage, omdat er veel drukpunten op het hoofd zitten, effect op het hele lichaam.

Hoofdpijnmassage kan hoofdpijn verminderen en een positief effect hebben op het voorkomen van hoofdpijn. Bij de hoofdpijnmassage wordt aandacht gegeven aan spieren en wervels die niet optimaal functioneren of mogelijk overbelast zijn in de rug, nek en schouders. Ook krijgen de aangezichtsspieren bij de hoofdpijnmassage alle aandacht.

Voetmassage

Deze massage geeft een diepe ontspanning. Door deze ontspanning wordt de bloedtoevoer naar alle organen gestimuleerd.

Bekijk de wellness specials!