Wellness-specials

Wellness-specials

 

Warme kaarsmassage

Bij aanvang van deze massage staat de kaars reeds te branden waardoor de soya vloeibaar wordt. De soya is lekker warm en met warme gesmolten vet wordt uw huid gesmeerd. De brandende kaars heeft een temperatuur van ongeveer 3 graden boven de lichaamstemperatuur en wordt direct op het lichaam aangebracht . Er ontstaat direct een heerlijke warme dieptewerking die wordt benadrukt door massage technieken.

Effect van kaars massage

De behandeling werkt ontspannend, verzachtend, hydraterend, ongiftend,herstellend en verstevigend. De spieren en botten worden door blijvendewarmte soepel en minder pijnlijk.

Hot chocolate massage

Een chocolade massage is een massage waar iedereen gelukkig van wordt.Hot_chocolate_Massage

Een hot chocolate massage is een behandeling waarbij gemasseerd wordt met warme, chocolademassage-olie. Deze massage -olie is goed voor uw huid en de heerlijke geur werkt zeer ontspannend. Uw rug, nek en schouders inclusief de armen worden tijdens deze massage gemasseerd met een speciale chocolade-olie.

 

SCRUB MASSAGE

Deze massage is een combinatie van ontspanningsmassage en scrub. Het is een diep verzorgende en zachte massage die dode huidcellen verwijderd waardoor de huid zacht wordt en weer gaat glanzen. Bovendien stimuleert het de doorbloeding en heeft het een verstevigende werking op de huid. De scrub massage wordt afgenomen met warme kompressen en geeft een verkwikkend aangenaamd en verzorgend gevoel van de huid. De body scrub is op basis van mineralen en zouten.

HOTSTONE MASSAGE

Massage met warme stenen

hotstone

Een Hotstone massage bestaat al duizenden jaren waarbij gebruik gemaakt werd van warme stenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Het geeft een combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromatische oliën.

Deze massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Het resultaat is onmiskenbaar: de huid is extreem zacht, de geest is ontspannen, de bloedcirculatie is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd.

Wellness Voetbehandeling

Deze voetbehandeling start met een voet scrub. Dit maakt ruwe voeten weer glad en soepel. Daarna breng ik een voetmasker aan. Het masker voedt en herstelt de huid van uw voeten. Terwijl het masker intrekt krijgt u een fijne massage aan uw benen. Als laatste volgt een uitgebreide voetmassage met een verfrissende voetcrème. De crème houdt de huid elastisch.

 

 

frenchpedicure